Rapid öldü hangi siteye upload yapalım?

Two Worlds 2 Environments Trailer [HD]

24 Ağu 2010

Sniper: Ghost Warrior | Full + Çalısan Crack

                                                                                            
                                                

                                                 
                                                      

Yıl: 2010
Tarz: Action (Shooter) / 3D / 1 Kişi 
Geliştirici: City Interactive
Yayınevi: City Interactive
Rusya'da Yayınevi: ND
Platform: PC

Sistem Gereksinimleri 

OS: Windows XP/Vista/Windows7
CPU: Intel Pentium 4@3.2 GHz / AMD Athlon 64 3500 +
Video: nVidia Geforce 6800 / ATI Radeon X1650 (256 mb) 
RAM: 1 GB / Vista için 1,5 GB 
Sound: DirectX uyumlu
HDD: 1,6 GB

Değerlendirme

Grafik: 7/10
Ses: 6/10 
Yapay Zeka: 8/10 
Oynanabilirlik: 7/10 
Ortalama Puan: 7
 
 

Sniper temalı bir oyun oynamayalı uzun süre olmuştu. Sniper Elite'in ardından yıllar geçti. Başta Call of Duty olmak üzere birçok FPS'nin bazı görevlerinde keskin nişancı kimliğine büründük, ama nereye kadar? Ne zaman tamamıyla bu stili kullanabilecektik? Kurşun seslerini, gökgürültüsüne karıştırarak hayalete dönüşebilecektik? İşte vakti geldi. Sniper Elite, adından da anlaşılacağı üzere sadece işinde uzman kişilerden oluşmuş ekipleri bünyesinde barındırıyor. Tropik adalarda deniz, kum, güneş ve biraz da düşman. Belki darbeci bir yönetim, belki de yasadışı bir yapılanma. Bu o kadar da önemli değil. Sonuçta bize ne görev veriliyorsa, onu yapmakla görevliyiz. Ghost Warrior'da Sgt. Tyler Wells'i yönetiyoruz.
 
Eğitim şart

Oyunumuza öncelikle eğitim görevleriyle başlıyoruz. Silah ve mermi alıp, ilk atış talimleriyle tahta hedefleri dövdükten sonra, sıra diğerlerine geliyor. Tabii ki, "ben zaten uzman biri değil miyim, bu tip basit talimlere ne gerek var" derseniz de, eğitim bölümünü geçip operasyonlara adım atabilirsiniz. Yine de ilk görevimiz boyunca eğitimlerin devam ettiğini görüyoruz. Gizlenme, tırmanma, silah kullanma teknikleri ve arkadaşınızla koordineli bir ilerleyişin devamlılığını sağlıyorsunuz. Bundan sonrası kurşunların görevi.

Ghost Warrior'da ilk amaç, gizlenmek. Hedefiniz ne olursa olsun mutlaka gizlenmelisiniz. Yüzdeleme yapmak gerekirse, oyunun % 70'lık kısmının gizlenmeye dayalı olduğunu söyleyebiliriz. Zira görünürseniz kısa sürede kurşun yağmuruna tutuluyorsunuz, tüm düşmanlar birbirine haber veriyor ve eğer o görevde "gizlilik" zorunlu kılındıysa, başarısız oluyor ve en baştan başlıyorsunuz. Gelelim diğer hususa, yani silah kullanmaya. Genellikle keskin nişancı tüfeğimizde susturucu var. Bunun haricinde susturcu takılı bir tabanca ve bir de bıçağa sahibiz. Kimse görmediği takdirde istediğinizi öldürün, ama görürlerse iş değişiyor.
 

Gizlen gizlen, nereye kadar?

Bazı görevlerde keskin nişancı kimliğimizi askıya alıp, dolaptan komando giysilerimizi çıkarabiliyoruz. Örneğin bir petrol istasyonu görevi var. Denizde hücum botuyla ilerliyor ve bu tesise varıyorsunuz. Yanınızda komando arkadaşlarınız, hepinizin elinde de otomatik silahlar var. Gizliliğe gerek yok, sadece öldürmeli ve hayatta kalmalısınız. Bu da oyun içinde farklı bir tat oluşturmuş.



Grafik

Grafikler gayet yeterli düzeyde. Chrome Engine 4 grafik motoru kullanılan oyun grafiklerine göre çok düşük bir sistem ile yüksek kalitede görüntü sağlıyor. Özellikle yağmurlu bölümler çok güzel olmuş. Kum, su, silah detayları gerçekten güzel gözüküyor. Ancak bazı hatalar yok mu var tabi ki. Araç ve zemin kaplamaları, karakter modellemeleri, bina tasarımları kötü olmuş. Bazen taşın yanında yere yattığınızda silah taşın içine giriyor. Bunlar belki kabul edilebilir ama asıl olay burada kopuyor. Öncelikle keskin nişancı tüfeğiyle kafadan vurduğumuz düşmanlar içi boş su şişesi gibi taklalar atıyor. Genel olarak ölüm animasyonları kötü. Sürünürken silah hazır olda bekliyor ve herhangi bir tepki olmuyor. Oraya buraya tırmanan, yükseklere zıplayan karakterimiz; en ufak bir nesneye bile takılabiliyor. Öyle ki sanki karşınızda duvar varmış gibi hareket edemiyorsunuz (Aynı karakter ile saklanmak amacıyla çalılara daldığınızda dalların içinden geçebiliyorsunuz.). Bazen kaçma sahnesindeyken 1 basamak yukarıdaki kapıdan geçemeyip öldüğüm oldu. Ve beni en çok sinirlendiren detay, karakterimiz merdivene sadece ayaklarıyla çıkıyor. Evet, yanlış duymadınız. Karakterimiz sanki büyülü güçler ile desteklenmiş gibi ellerini kullanmadan, hatta silahı hazır vaziyette iken merdivene dik bir şekilde tırmana biliyor. Çok ilginç değil mi ? 2010 yılında yaşıyoruz. Ve artık böyle detaylar çok göze batmaya başladı. City Interactive firmasını, detaylar üzerinde uğraşmadığı için kınıyorum.
 
Sesler

Sesler genel olarak güzel. Keskin nişancı tüfeği sesleri, susturuculu tabanca ve tüfek sesleri, bıçak fırlatma ve bıçaklama sesleri fena değil. Ancak saldırı tüfeklerinin sesleri resmen oyuncak silahtan çıkıyor gibi olmuş. Buda savaş hissiyatını baltalayan en büyük etmen.
 
Atmosfer

Atmosfer genel olarak güzel. Ada konsepti güzel yansıtılmış. Yer yer kendinizi FarCry oynuyormuş hissine kaptırıyorsunuz. Ağaçlar, çimenler, çalılar, nehirler, şelaleler vs. gerçekten güzel. Etrafta bir takım hayvanlar görebiliyorsunuz ve bunları vurabiliyorsunuz. Bu hayvanlar; Kuş, tavuk, inek ve kafesteki bir papağan. Ha bir de timsah, var ama onu çözemedim bir türlü. Çünkü timsah gerçek bir timsahtan çok şişme bir oyuncak gibi suyun üzerinde süzülüyor. Suda sizi görünce anında kaçıyor (Keşke bize saldırabilseymiş. Daha güzel olurmuş.). Bu hayvana defalarca ateş ettim ancak ölmedi. Ya ben beceremedim ya da gerçekten timsah ölümsüz olmuş. Çevreyle etkileşim yok denecek kadar az. Keşke etkileşimi arttırsalardı, böylece oyuna kendimizi kaptırabilirdik.
 
Oynanış

Sniper silahları ile oynamak çok zevkli. Mermiyi takip eden kamera olayı Sniper: Art of Victory'e oranla güzel olmuş.Bazı yerlerde 1 atış ile 2 adam vurulabiliyor ve onuda ağır çekimde izleyince harika oluyor. Onun dışında mesela koştuktan sonra sniper ile hedef alınca sağ üst köşede kalp ritminizi görüyorsunuz. Koştuğunuzda ve vücudunuza mermi isabet ettiğinde kalp ritminiz 120-130rpm arasında geziyor. Dinlenince kalp ritminiz düzenli olarak yavaşlıyor. 80rpm nişan almak için ideal kalp ritmi. Shift tuşu ile nefesinizi tutabiliyorsunuz ve böylece daha düzgün atışlar yapabiliyorsunuz. Yüksek kalp ritmi ile vurmaya kalkarsanız hedefi yukarı kaldırmanız gerekiyor; ancak o şekilde nişan almak çok zorlaşıyor. “Normal” zorluk seviyesinde bir kırmızı nokta ile ateş edeceğeniz nokta gösteriliyor. “Hard” zorluk seviyesinde ise her şey size kalıyor. Rüzgarı, yer çekimini, kalp ritmini ve mesafeyi siz hesaplıyorsunuz. Genel olarak nişan almak kolay. Ancak bu kadar sessiz hareket edilen silah arasına fırlatılabilen bir bıçak koymaktaki fantastik amacı anlamış değilim. Ha kullanmak zevkli mi ? Evet, zevkli. Ama düşman hareket edince kaçırma olasılığınız artıyor. Bazı bölümlerde sizden ağaçlara veya ağaçları kullanarak başka yerlere tırmanmanızı isteyecekler. Böyle durumlarda bir kanca ile tırmana biliyoruz. Bu diğer bir Chrome Engine 4 oyunu olan Call of Juarez: Bound in Blood’dan direk alıntı. Şöyle ki atacağınız yer kırmızı bir hedef olarak beliriyor ve siz sadece tuşa basıp yukarı tırmanıyorsunuz. Düşmana yaklaştığınızda “E” tuşuna basarak bıçaklaya biliyorsunuz. Burada bir animasyon beklemeyin, çünkü yok. “Q” tuşu ile Medi Kit kullanabiliyorsunuz. “F” tuşu ile ise diğer aksiyonları yapıyoruz. Unutmadan, bir de “Secret” toplama var ki sormayın gitsin. Etrafta bulunabilecek dizüstü bilgisayarları arıyoruz ve bunlar hikayede gizli olan bazı yerleri aydınlatıyor. Zaten bu olayın hangi oyundan alıntı olduğunu direkt anlamışsınızdır (Call of Duty: Modern Warfare – 2). Toplamasanızda olur.

Görev Çeşitleri
 
Assasination: Bu görevlerde önceliğimiz alarmı çaldırmadan ve kimseye görünmeden, belirli noktaya ulaşmak. Gideceğimiz yere ulaştığımızda gösterilen hedefi tek mermi ile indirmemiz gerekiyor.
Assault: Öncelikle söylemeliyim bu görevler Call of Duty: Modern Warfare serisinden birebir alıntı gibi. Bu görevlerde belirtilen chekpointlere ulaşırken etrafı temizliyoruz. Kapı kırmak ve ağır çekimde odayı temizlemek resmen CoD:MW'den çalıntı. Bu görevler hiç olmasa oyun daha zevkli olabilirmiş.
Supporter: Bu görevlerde genelde Delta Takımı'nı koruyoruz. Belirtilen noktalara ulaşıp Delta Takımı'na ateş açan düşmanları indiriyoruz.
Pointer: Bu bölümlerde yardımcı oluyoruz. Ana karakter ilerlerken biz dürbün ile hedefleri işaretliyoruz. Gerisini ana karakter hallediyor.
Stealer: Bu görevlerde belirli bir kampa giriyoruz ve kimseye fark edilmeden çalınması istenen nesneyi çalıyoruz.
Stealth: Genel olarak bir kampa sızıp, kimseye gözükmeden ve kimseyi öldürmeden belirtilen noktaya ulaşmaya çalışıyoruz.

Envanter  
 
Keskin Nişancı Envanteri
4 çeşit keskin nişancı tüfeği, susturuculu tabanca, fırlatılabilen bıçak, Medi Kit, el bombası (bazen ek olarak C4 veya Clymore) ve tırmanma halatı.
Delta Takımı Envanteri
3 çeşit saldırı tüfeği (Ben 3 tane gördüm. 4 de olabilir.) veya 1 pompalı tüfek (Sadece mermilerini bulabildim. Kendisini kullanmak nasip olmadı.), MediKit, El bombası.

Yapay Zeka

Yapay zeka gerçekten zeki. Hatta bazen insan üstü hareket ediyorlar. Tamamen kamuflajlı olarak yerde uzanırken metrelerce uzakten sizi fark edebiliyorlar. Buda oyunu zorlaştırıyor. Ama eğlenceyi de arttıran öğelerden.

Multiplayer 

Multiplayer'da 3 farklı seçenek var. Deathmatch, Team Deathmatch ve V.I.P. . İsimlerinden içeriği anlaşılıyor. Map'ler kamuflaja uygun olarak bol yeşillik. Herkes 3 farklı silah seçeneği var. 2 adet Light Recon, 1 adet Recon ve 1 adette Heavy Recon bulunuyor. Bunların arasındaki farklar silahların verdiği hasar, alınan hasar ve hız olarak değişiyor. Multiplayer fena değil; ancak bir keskin nişancı oyununa göre düşmanların yerlerinin pusulada noktalarla belirtilmesi çok saçma olmuş. Yine de mutliplayer sizi bayağı oyalayacaktır.

Sonuç 

Sonuç olarak City Interactive'in bu güne kadar yaptığı en iyi FPS oyunu. Ancak oyunda eksiklik çok fazla. Biraz daha uğraşılsa çok iyi bir işe imza atabilecek bir oyun olmuş. Keskin nişancılığı seviyorsanız ve artık eskimiş olan Sniper Elite ve Sniper: Art of Victory'den sıkıldıysanız, bu oyunlara en iyi alternatif. Hatta alanının en iyi oyunu olmuş diyebiliriz. Diğer oyunlarla kıyaslarsak ise vasatı aşamayacak olan bir oyun olmuş. Eğer hayaliniz keskin nişancı olmak değilse, Battlefield: Bad Company 2’de sniper olmak size yetecektir.
  


Ölümsüzlük, sınırısz cephane, sınırsız sniper modu vs..

http://rapidshare.com/files/403277545/Sniper_Ghost_Warrior_Hilesi_-_Trainer.zip


http://hotfile.com/dl/48739279/fc49d10/SGW.part1.rar.html 
http://hotfile.com/dl/48739275/dbd2d80/SGW.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/48739280/5513f74/SGW.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/48739277/cf2f3d7/SGW.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/48739278/0da8ca4/SGW.part5.rar.html

   
Denedim çalışıyor. 


http://www.4shared.com/file/kYVX_By6/Sniper_Ghost_Warrior_Crack_-_B.html






1 yorum:

Bu Sayfayı Yazdır