Rapid öldü hangi siteye upload yapalım?

Two Worlds 2 Environments Trailer [HD]

28 Ağu 2010

Mafia 2 | Full ISO | Torrent | Tek Link | By Ghost

  


  
  


Önerilen System Requirements


OS: Windows XP / Vista / 7 
Processor: Intel Pentium D 3 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core)
RAM: 1.5 GB
Video card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro 
HDD: 6 GB 
Size: 5.57 GB 
Peers: 2341 seeder(s), 1482 leecher(s) = 3823 peer(s)


Minimum System Requirements

OS: Operating System Windows XP (SP2 or higher) / Windows Vista / Windows 7
Processor: Intel Pentium D processor with 3 GHz or AMD Athlon 64 X2 3600 + (Dual core) or better
RAM:1.5 GB of RAM
Video card:Video card nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
HDD: 8 GB free hard disk space
• Sound card compatible with DirectX 9.0c;
• Keyboard and mouse.
 
 

Oyunu Kurmak İçin Gerekli Program
Daemon Tools Lite 4.30.3

Oyun kesinlikle çalışmaktadır!..
By Ghost' a güvenebilirsiniz!..  
Denenmiştir!..



Her halde Godfather film serisini bilmeyen yoktur. Yer altı dünyasını konu alan bu film üçlemesini ilk izlediğimde içimde inanılmaz bir mafyacılık ruhu uyanmıştı. Tabi bu tamamen çocukluğumun getirdiği bir hevesti. Gerçi hala bu film serisini izlediğimde içimde bir şeyler kıpırdanmıyor değil. Özellikle birinci filmdeki Don Vito Carloene'nin karizması zaten olayı bitiriyor. Adamın ses tonundan mıdır, giydiği elbiseden midir, yakasına taktığı gülden midir bilinmez ama apayrı bir havası olduğu kesin. Neyse bu filmleri izledikten sonra içimde uyanan mafya ruhuyla beraber kolları sıvadım ve kendimi tatmin edebileceğim tek yer olan oyun alemine bir göz atayım dedim. Ve kısa sürede içimdeki bu dürtüleri bastırabilecek olan oyunu buldum. Mafia.
Mafia'yı oynayan arkadaşlar az çok bilirler. Bir taksi şoförlüğünden, yer altı dünyasına nasıl geçiş yaptığımız ve en sonunda nasıl bir itirafçı olduğumuzu her halde hatırlarsınız. Mafia'nın mükemmel işlenmiş konusu, son derece kapsamlı olan hikaye örgüsü oyunu benim için vazgeçilmez yapmıştı. Özellikle oyunun hikayesinin ilerleyiş biçimi çok hoşuma gitmişti. Öyle birden yeraltı dünyasına katılıp, iki günde mafya patronu olmuyorduk. Oyundaki bir çok şey, hikayesi gibi gerçeğine uygun olarak tasarlanmıştı. Oyunun sonunda da pek çok itirafçının başına gelen şey, bizimde başımıza geliyordu ve evimizin bahçesini sularken, iki takım elbiseli adam gelip, bize birinin selamlarını iletip, pompalı bir tüfekle bizi vuruyorlardı. Eğer Mafia oyununu bitirdiyseniz, bu üzücü ve bir o kadar da etkileyici olan sahneyi hatırlarsınız. Yaptığım bu kısa hatırlatmaların ardından artık konumuza dönelim ve çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim(iz) Mafia 2 oyunu hakkında bir ön incelemede bulunalım. Bakalım gelen ikinci oyun, ilk oyunun yerini doldurabilecek mi?

Bekle Bizi Empire Bay

Mafia 2 oyunu 1940 ve 1950 yılları arasında geçiyor. Oyundaki karakterimizin ismi ise Vito Scaletta. Scaletta işlediği suçlardan dolayı ağır bir hapis cezası alınca, orduya katılıp cepheye gitmeye karar verir. Amerika, 2. Dünya savaşının içinde olduğundan, orduya katılan ve savaştan sağ dönen mahkumların cezaları affedilmektedir. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Scaletta'da cezasından kurtulmak için silahını kuşanır ve orduya katılır. 2. Dünya Savaşı sona erdikten sonra Scaletta ülkesine geri döner ve hapis cezası da affedilir. Fakat bizim bir lafımız vardır, "can çıkar, huy çıkmaz" diye, Scaletta'da o hesap, yanına aldığı arkadaşı Joe Barbaro ile Empire Bay sokaklarında suç işlemeye devam eder. Fakat Scaletta'nın işleri bu sefer yolunda gider ve bir şekilde kendisini yeraltı dünyasının bir üyesi olarak buluverir.
İşte Mafia 2 oyununun hikayesi özetle bu şekilde diyebiliriz. Tabi ki bu sadece başlangıç. Asıl hikaye ise bundan sonra başlıyor. Oyunda bizleri toplamda 2 saat süren ara videolar bekliyor. Gerisini siz düşünün. Bu kadar uzun videolar olduğuna göre senaryoda bizleri neler bekliyor kim bilir? Aslında bu veriler bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Çünkü oyundaki ara videoları izlemenin keyifli bir başka oluyor. Özelliklede bu videolar Mafia gibi bir oyuna aitse. Oyunun hikayesini burada kesip birazda oyunun içeriğinden bahsedelim. Mafia bildiğiniz gibi GTA tarzında bir yapımdı. Yani şehirde kafamıza göre gezebiliyor, dilediğimiz arabayı çalabiliyor, polisleri peşimize takıp onlardan kurtulmaya çalışabiliyorduk. Mafia 2'de de bu serbestlik aynen devam ediyor. Yapımcıların verdikleri bilgilere göre Mafia 2, ilk oyuna kıyasla daha özgür bir oynanış biçimine sahip olacakmış. Mesela ilk oyunda bir görev bittiğinde hemen diğerine başlıyorduk, Mafia 2'de ise bu olay biraz daha değiştirilecekmiş ve görevleri istediğimizde yapabilecekmişiz. Ayrıca ilk oyunu oynayanların hatırlayacağı üzere, araba çalmak için çilingircilik oynuyorduk. Mafia 2'de ise arabayı nasıl çalacağımızda bize bırakılmış. Dilersek yok kenarındaki bir arabanın camını kırarak arabayı daha hızlı bir şekilde çalabilir, ya da yine ilk oyunda olduğu gibi arabanın kilidini açıp arabayı dikkat çekmeden çalabiliriz. Fakat arabanın camını kırıp çalmayı tercih edersek etrafımızdan daha çok dikkat çekeceğiz ve polisler bizim peşimize daha çabuk düşecekler. Mafia 2'de böylesine ufak detaylar bile düşünülmüş durumda. Ayrıca oyun içerik bakımından da bir hayli zenginleştirilmiş. Mafia 2'de bizi birbirinden farklı tam 50 adet araç bekliyor olacak. Üstelik bu araçların kilit sistemleri de birbirlerinden farklı olacak. Yani bir aracın kilidini 5 saniyede açabiliyorken diğer bir araç için 20 saniye bile uğraşmamız gerekebilecek. Arabaların yanı sıra oyunda en çok başvuracağımız diğer materyal olan silahlarda çeşit bakımından bir hayli geniş tutulmuş. İlk oyunda olan silahların yan ısıra Mafia 2'de 2. Dünya Savaşı'nda kullanılan silahlarda eklenmiş. Oyunun yapımcıları, o dönemin atmosferini oyunculara tamamen yansıtmak istediklerini ve bunun içinde geniş bir araştırma yaptıklarını belirttiler. Ayrıca oyunun senaryosu içinde yoğun bir çalışma sürdürdüklerini ve olayların kısmen de olsa, yeraltı dünyasında gerçekleşmiş olan olaylardan seçildiğini belirttiler. Doğrusu bu açıklamalar bile Mafia 2'yi merakla beklemek için yeterli bir sebep gibi duruyor.

Genel Yorum

Mafia 2, yeni yılın ilk çeyreğinde raflardaki yerini alacak, oyunun, hatırlanacağı üzere ilk olarak 2009 yılının son çeyreğinde piyasaya sürüleceği duyurulmuş fakat sonradan 2010'a ertelenmişti. Bunun sebebi olarak ta oyunun geliştirme aşamasının henüz bitmediği ileri sürülmüştü. Yapımcılar, oyunun geliştirilmesine hala devam ettiklerini söylediler. Fakat yazımda da bahsettiğim gibi, eğer yapımcıların söylediği şeyler Mafia 2'de kusursuz bir şekilde olacaksa, varsın bir, iki ay daha bekleyelim. Eğer sizde mafya filmlerine karşı ilgi duyuyorsanız, ya da bir Kurtlar Vadisi hayranıysanız Mafia'nın ilk oyununu sizlere şiddetle tavsiye ederim. Üstelik ilk oyun için birde "Kurtlar Vadisi" yaması vardı, eğer oyunun üzerine bu yamayı kurarsanız karakterlerin adı dizideki karakterlerle aynı oluyor. Mesela bizim oynadığımız karakterin adı Polat Alemdar olarak değişiyor. Ayrıca oyundaki tüm içerik ve alt yazılarda Türkçe oluyor. Mafia 2 çıktığında geniş bir inceleme ile karşınızda olmak dileğiyle.. Unutmayın! Herkes oyun oynar!
 


Kolay yoldan para kazanma

Tamamen siyahlar giyinmiş olan adamları öldürün ve 500$ kazanın.Arabaları patlatarak 100$ kazanırsınız.
Taksi sürücülüğü yaparak para kazanabilirsiniz.
Kazandıgınız halde para kazanmak için kumarhanede negatif(-) li bir sayıya oynayın.


Resimdekileri okuyamıyorsanız resme bir kez tıklamanız yeterlidir.  


Daemon Tools veya Alcohol %120 ile mount edin. Oyunu yükleyin. Torrentın içinde "installdir/pc" dosyası var onun içindekileri oyunun yüklü olduğu klasöre atın yada "installdir" dosyasının içinde "pc" isminde bi dosya daha var onun içindekileri
  
  
Sonunda SkidRow çalışan bir crack yayınlamışa benziyor. Daha önceki versiyonlarda 2. level’a geçince sağlığınız düşüyordu. Bunu önlemenin bazı yolları olduğu söylensede (sistem tarihini geri almak gibi) bu sadece bazı versiyonlarda çalışıyordu. Sonuç olarak çoğu insanın beklediği oyun, normal çalışacak şekilde cracklenmiş oldu. Tabi ki ben orjinalini alıp oynayacağım, çünkü yoksa acayip illegal olaylar yapmış olurum değil mi?

Eski save’leri kurtarmak isterseniz de şunu yapmanız gerekiyor: (XP için)

C:\Documents and Settings\Eliyahu\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves ‘e gidip, Temporaryfiles klasörünü 76561201696194287 isimli klasöre kopyalıyacakmışsınız.


Can azalma sorunu varmı ?

Başka siteden indirdiyseniz birşey diyemem. Bu Crack Fix' de can azalma sorunu bulunmamakta.
  
Crack Fix çalışmıyor yardım edin!..

Yönetici olarak çalıştırı deneyin. 

Crack Fix hala çalışmıyor yardım edin!..

O halde yapacak birşey yok üzgünüm. Yeni Crack Fix' in çıkmasını bekleyin.

üstad belki yardımcı olabilirsin diye sana sorayım dedim, benim Mafia 2 ile olan sorunum oyunu kuramıyorum. Win7 64 Bit var ayrıca evde ki bilgisayarımda internet yok.
Geçen gün bir yerden MAFiA.2.2010.CLONEDVD.PC-ELiTE diye geçen dosya yı indirdim .iso dosyasını winrar ile bir klasöre çıkardım. Sonra Phoenix proğramıyla yüklemek için proğramı çalıştırdım ama proğram açılırken hata verdi. Verdiği hataya iptal değince proğram açıldı Phoenix yükleme sistemini aynen uyguladım yükleme başladı ama 5.80 gb civarı yükleme yaptıktan sonra bir dosya ismi istedi sonra hata verip öyle kaldı.
Şimdi elimde ki iso dosyasını Phoenix dışında bir sistemle yüklemem mümkün mü? Çünkü Phoenix int. bağlantısıyla bişeyleri güncellemek istiyor ama malum int. yok.


İnternet kesikken phoneix i hiç çalıştırmadım. Ama mantıken program çalıştırdıktan sonra güncelleme istiyor. O güncelleme olmadan çalışmaması lazım. Bence sadece oyunu phoneixle masaüstüne atıncaya kadar net bağlantısı gerekli.

İnt. olmadan yani Phoenix olmadan başka bir şekilde kurma yöntemi yok mu? 

Benim bilidiğim yok. 

XINPUT1_3.dll dosyasını istiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bende bu sorun çıktı buradan indirebilirsiniz. İndirilen dosyayı Windows>System ve Windows>System32 içine atın. Bu işlemi yaptığımda bende başka dll. dosyası istemedi. Eğer sizde isterse buraya yazabilirsiniz. Sizin için upload edebilirim.

  

  
http://www.4shared.com/file/qpiIqzMo/MafiaII-SKIDROW_-_By_Ghost.html 

Virüssüz Crack Fix (Diğer sitelerde verilen Crack Fix' ler virüslüdür. Bu Crack Fix' de virüs olmadığını belirtmek isterim.)

http://www.4shared.com/file/ZvZJ-2gQ/Mafia_II_SKIDROW_-_Orjinal_Cra.html

                     Torrent İstemeyenler

  
http://turbobit.net/b43xyau2khhd.html

  
http://letitbit.net/download/2437.27795181461a9218167b0daa1b609508/kozanostraII.iso.html 


XINPUT1_3.dll : http://www.4shared.com/file/wRce8QUP/xinput1_3_-_By_Ghost_s_Area.html



byghostsarea.blogspot.com


 

1 yorum:

  1. %100000 çalışıyor indirebilirsiniz Allah razı olsun kardeş senden :)))

    YanıtlaSil

Bu Sayfayı Yazdır